Skip navigation.
 

Мурликіна Наталя Віталіївна

доцент ЗВО кафедри прикладної хімії, к.т.н., доцент 

E-mail: nvmurlykina@karazin.ua

ORCID: https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0002-7917-2993

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=9KrrisoAAAAJ&hl=uk

Web of Science: https://www.webofscience.com/wos/author/record/T-1327-2019

SCOPUS: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=6505526472

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/N-Murlykina

Кімн. 7.84. Роб. тел. 7075352

 

Викладає навчальні дисципліни (або є співавтором):

1. Біохімія харчової сировини та продуктів, 3 курс, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія та харчова безпека.

2. Основи харчових технологій, 4 курс, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія та харчова безпека.

3. Невідомий світ напоїв і харчових добавок, 2-3 курси, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, міжфакультетська дисципліна.

4. Методи хімічного контролю об'єктів довкілля, 1 курс, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Хімія.

5. Хімія харчових речовин і їх біологічне значення в обміні речовин в організмі, 1 курс, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія, харчова безпека і дієтологія.

6. Експертиза харчових продуктів, спиртовмісних сумішей, сильнодіючих та отруйних речовин, 2 курс, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Матеріалознавча криміналістична експертиза.

 

Наукові інтереси:

(1) Харчова хімія і харчова безпека.

(2) Технології харчової продукції.

(3) Дослідження структури і властивостей харчових систем.

(4) Одержання і властивості неіоногенних поверхнево-активних речовин.

(5) Розробка композитів із застосуванням наноматеріалів.

 

Підвищення кваліфікації:

1. English Second Language Made Direct, Certificate of Proficiency - Upper Intermediate Level CEFR B2, iTEP Academic-Plus Exam (2021)

2. European Chemistry School for Ukrainians. 6 ECTS credits. (2023)

3. Програма «Інноваційні технології харчової промисловості» ТДАТУ імені Д. Моторного. 2,0 кредити ЕСТS. (2024)

4. Міжнародні, всеукраїнські наукові, науково-практичні конференції, семінари

 

Відзнаки:

1. Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців та плідну науково-педагогічну діяльність (2021)

 

Додаткова інформація:

Співучасник робочих груп з підготовки освітньо-професійних програм вищої освіти:

перший (бакалаврський) рівень - спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія та харчова безпека;

другий (магістерський) рівень - спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія, харчова безпека і дієтологія.