Мурликіна Наталя Віталіївна
доцент ЗВО кафедри прикладної хімії, к.т.н., доцент

E-mail: nvmurlykina@karazin.ua
ORCID: https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0002-7917-2993
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=9KrrisoAAAAJ&hl=uk
Web of Science: https://www.webofscience.com/wos/author/record/T-1327-2019
SCOPUS: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=6505526472
ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/N-Murlykina
Кімн. 7.84. Роб. тел. 7075352
Викладає навчальні дисципліни (або є співавтором):
1. Біохімія харчової сировини та продуктів, 3 курс, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія та харчова безпека.
2. Основи харчових технологій, 4 курс, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія та харчова безпека.
3. Невідомий світ напоїв і харчових добавок, 2-3 курси, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, міжфакультетська дисципліна.
4. Методи хімічного контролю об'єктів довкілля, 1 курс, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Хімія.
5. Хімія харчових речовин і їх біологічне значення в обміні речовин в організмі, 1 курс, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія, харчова безпека і дієтологія.
6. Експертиза харчових продуктів, спиртовмісних сумішей, сильнодіючих та отруйних речовин, 2 курс, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 102 Хімія, ОПП Матеріалознавча криміналістична експертиза.
Наукові інтереси:
(1) Харчова хімія і харчова безпека.
(2) Технології харчової продукції.
(3) Дослідження структури і властивостей харчових систем.
(4) Одержання і властивості неіоногенних поверхнево-активних речовин.
(5) Розробка композитів із застосуванням наноматеріалів.
Підвищення кваліфікації:
2. European Chemistry School for Ukrainians. 6 ECTS credits. (2023)
4. Міжнародні, всеукраїнські наукові, науково-практичні конференції, семінари
Відзнаки:
1. Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців та плідну науково-педагогічну діяльність (2021)
Додаткова інформація:
Співучасник робочих груп з підготовки освітньо-професійних програм вищої освіти:
перший (бакалаврський) рівень - спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія та харчова безпека;
другий (магістерський) рівень - спеціальність 102 Хімія, ОПП Харчова хімія, харчова безпека і дієтологія.