Skip navigation.
 

Пілюгіна Інна Сергіївна

Пілюгіна Інна Сергіївна 

доцент ЗВО кафедри неорганічної хімії, к.т.н., доцент

e-mail: inna.piliugina@karazin.ua

ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6159-3258

Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?user=l1hzVpgAAAAJ&hl=uk

SCOPUS Author ID: 57192819526

Web of Science Researcher ID: AAI-3397-2021

кімн. 0-7. Роб. тел. 54-83.

 

Веде курси:

Харчова хімія

Сенсорний аналіз сировини та харчової продукції

Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки

Безпека харчової продукції

Міжнародна харчова і продовольча безпека. Нормативна та правова база

Основи дієтології

 

Наукові інтереси:

Продовольча сировина і харчова продукція як об'єкти хімічного аналізу; методи дослідження структури і властивостей харчових систем; сучасні технології кондитерських виробів; методика викладання хімії.

 

Обрані публікації:

1. Artamonova M., Piliugina I., Aksonova O. Improvement of the technology of marshmallow with the addition of plant raw materials // Acta Innovations. 2023. No 48. P. 38-47.

2. Osetskyi O.I., Sevastianov S.S., Yevlash V.V., Potapov V.O., Piliugina I.S., Bilyi D.V. Low-Temperature Extraction of Lipid Fractions from Vegetable Raw Materials Using Liquefied Freons // Problemy Kriobiologii i Kriomediciny. 2023, Vol. 33 Issue 1, p. 38-49.

3. Boruk S., Winkler I., Romanovska, Pilyugina I. Some Rheological and Organoleptic Properties of the Biscuit Dough with Cacao and Carob Flour // Food and Environment Safety. 2023, Vol. 22, Issue 4, p. 228-237.

4. Evlach V.V., Potapov V.O., Piliugina I.S., Vlasenko G.S., Bilyi D.V. Analysis of chlorodifluoromethane extract of bay leaf by gas chromatography with different kinds of detection // Journal of Chemistry and Technologies. 2021. Vol. 29, № 2. Р. 321-330. DOI: https://doi.org/10.15421/jchemtech.v29i2.233858

 

Підвищення кваліфікації:

1. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Україна), сертифікат №00493698 / NF1110-24, підвищення кваліфікації за програмою «Інноваційні технології харчової промисловості», 05.12.2024 р., 2 ECTS (60 год.)

2. Collegium Civitas University (Варшава, Польща), сертифікат № 38/2020, онлайн-стажування «Інтернаціоналізація вищої освіти. Організація навчального процесу та інноваційні методи навчання у вищих навчальних закладах Польщі», 18.12.2020 р., 6 ECTS (180 год.)