Пілюгіна Інна Сергіївна
Пілюгіна Інна Сергіївна
доцент ЗВО кафедри неорганічної хімії, к.т.н., доцент
e-mail: inna.piliugina@karazin.ua
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6159-3258
Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?user=l1hzVpgAAAAJ&hl=uk
SCOPUS Author ID: 57192819526
Web of Science Researcher ID: AAI-3397-2021
кімн. 0-7. Роб. тел. 54-83.
Веде курси:
Харчова хімія
Сенсорний аналіз сировини та харчової продукції
Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки
Безпека харчової продукції
Міжнародна харчова і продовольча безпека. Нормативна та правова база
Основи дієтології
Наукові інтереси:
Продовольча сировина і харчова продукція як об'єкти хімічного аналізу; методи дослідження структури і властивостей харчових систем; сучасні технології кондитерських виробів; методика викладання хімії.
Обрані публікації:
1. Artamonova M., Piliugina I., Aksonova O. Improvement of the technology of marshmallow with the addition of plant raw materials // Acta Innovations. 2023. No 48. P. 38-47.
2. Osetskyi O.I., Sevastianov S.S., Yevlash V.V., Potapov V.O., Piliugina I.S., Bilyi D.V. Low-Temperature Extraction of Lipid Fractions from Vegetable Raw Materials Using Liquefied Freons // Problemy Kriobiologii i Kriomediciny. 2023, Vol. 33 Issue 1, p. 38-49.
3. Boruk S., Winkler I., Romanovska, Pilyugina I. Some Rheological and Organoleptic Properties of the Biscuit Dough with Cacao and Carob Flour // Food and Environment Safety. 2023, Vol. 22, Issue 4, p. 228-237.
4. Evlach V.V., Potapov V.O., Piliugina I.S., Vlasenko G.S., Bilyi D.V. Analysis of chlorodifluoromethane extract of bay leaf by gas chromatography with different kinds of detection // Journal of Chemistry and Technologies. 2021. Vol. 29, № 2. Р. 321-330. DOI: https://doi.org/10.15421/jchemtech.v29i2.233858
Підвищення кваліфікації: