Skip navigation
.
Про факультет
Новини
Адміністрація
Кафедри
Студенту
Абітурієнту
Наука
Вісник
Міжнародне співробітництво
Працевлаштування
Випускники
Публічна інформація
Наші партнери
Головна
»
Кафедри
»
Кафедра неорганічної хімії
»
Навчально-методичні матеріали кафедри неорганічної хімії
»
Навчально-методичні комплекси
3 курс
3 курс
Безпека харчової продукції
Методика викладання хімії
Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки
Молекулярне моделювання
Сенсорний аналіз сировини та харчових продуктів
Технічна мікробіологія
‹ Харчові та дієтичні добавки
up
Безпека харчової продукції ›
Про факультет
Новини
Адміністрація
Кафедри
Студенту
Абітурієнту
Наука
Вісник
Міжнародне співробітництво
Працевлаштування
Випускники
Публічна інформація