Skip navigation
.
Про факультет
Новини
Адміністрація
Кафедри
Студенту
Абітурієнту
Наука
Вісник
Міжнародне співробітництво
Працевлаштування
Випускники
Публічна інформація
Наші партнери
Головна
»
Кафедри
»
Кафедра неорганічної хімії
»
Навчально-методичні матеріали кафедри неорганічної хімії
»
Навчально-методичні комплекси
»
3 курс
Сенсорний аналіз сировини та харчових продуктів
https://drive.google.com/drive/folders/1HE0AUrq_w51ubZM9IvZJhlMJH2LY5Rjj...
‹ Молекулярне моделювання
up
Технічна мікробіологія ›
Про факультет
Новини
Адміністрація
Кафедри
Студенту
Абітурієнту
Наука
Вісник
Міжнародне співробітництво
Працевлаштування
Випускники
Публічна інформація